Scheiden in 1 week

Nieuw bij Exscheiding SCHEIDEN IN 1 WEEK

Jullie weten het zeker, jullie willen uit elkaar en het liefst zo snel als mogelijk. Dit kan door de snel veranderende huizenmarkt komen of door bv privé omstandigheden maar het moet wel goed geregeld worden!

Kan dat? Ja dat kan bij praktijk Exscheiding.

Hoe pakken wij dit aan?

Begin van de week

We maken een afspraak, we bespreken een aantal noodzakelijke dingen met elkaar en jullie zorgen ervoor dat alle stukken die wij nodig hebben digitaal aangeleverd worden op deze dag (dat mag op een stick of per mail). Na de sessie nemen we een pauze en daarna gaan we door met het opmaken van het ouderschapsplan (als dit in jullie situatie van toepassing is).

Midden in de week

Wij zorgen dat de alimentatie berekeningen klaar zijn, dat er een pensioenoverzicht is en hebben een omgangsregeling opgemaakt met daarin jullie afspraken over de kinderen. Wij bespreken dit geheel met jullie. Samen besluiten jullie voor welke alimentatie berekening jullie kiezen.

Na deze sessie leggen wij alles vast in de officiële (concept) stukken en sturen jullie die vervolgens per email toe. Na akkoord van beiden op de concepten maken wij de stukken definitief.

Einde van de week

Jullie komen tekenen en nemen een recente huwelijksakte mee en indien van toepassing recente geboorteaktes van jullie kinderen (onder de 18 jaar).

Daarna verzorgen wij de indiening bij de rechtbank waarna jullie financieel zijn gescheiden (wint de een daarna de lotto dan heeft de ander daarvan geen profijt meer en andersom met het aangaan van een schuld).

Voorwaarde:

  • De bereidheid om drie keer in een week met ons af te spreken (dit hoeft niet altijd op onze praktijk want sommige gesprekken kunnen ook via teams/zoom etc),
  • De bereidheid om er samen uit te komen,
  • Goed bereikbaar zijn in deze “ scheidingsweek” voor eventuele vragen.

 

Willen jullie graag snel maar wel goed scheiden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!