Contact

Neem gerust contact op

Wij snappen dat je nu achter je pc of tablet of telefoon zit en dat dit een grote stap is. Wij zaten jaren geleden ook zo achter ons beeldscherm.

  Contactformulier


  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken

  Mailen:

  Je kunt ons met de vraag of wij contact met jullie op willen nemen. Wij reageren binnen 24 uur op deze mail.

  Bellen:

  Je kunt ons bellen. Door de gesprekken in de praktijk kunnen wij niet altijd opnemen maar we zullen altijd zo snel mogelijk terug bellen.

  Appen:

  Je kunt ons appen met daarin je vraag, wij reageren altijd binnen 24 uur.

  Exscheiding

  Bel ons:

  (06) 15 36 59 73

  Stuur ons een mail:

  info@exscheiding.nl

  Bezoekadres:

  Spoorstraat 55
  5831 CJ Boxmeer

  Openingstijden

  Voor al uw vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op:

  Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur

  pand exscheiding-min

  Het kennismakingsgesprek

  Wij bieden een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens deze kennismaking kunnen jullie ons en onze werkwijze leren kennen. Tevens kunnen jullie onze koffie en sfeer proeven in de praktijk.

  Als jullie het er samen over eens zijn om verder te gaan dan leggen wij uit wat dan de eerste stap zal zijn.

  Als jullie het nog niet weten, dan is dat geen probleem, je krijgt van ons altijd tijd om na te denken en samen te praten. Een scheiding is een belangrijk moment in jullie leven. Dit moet voor jullie beide kloppen en goed voelen.

  Voor koppels bij wie het moeizaam gaat;

  Stel dat jullie samen wel afspraken willen maken maar dat het echt even moeilijk is om bij elkaar in een ruimte te zitten.

  Daarvoor hebben wij begrip! Het feit dat jullie er samen uit willen komen is het belangrijkst!

  We kunnen de gesprekken dan op drie manieren aanbieden

  Zoom:

  Jullie loggen in en wij hebben een gesprek met jullie op afstand. Zo kun je kiezen voor je eigen ruimte en kun je in je eigen veilige omgeving zeggen wat er belangrijk voor je is.

  Fysiek en zoom:

  Jullie kunnen er ook voor kiezen dat de een van jullie naar onze praktijk komt en dat de andere meedoet aan het gesprek via een live verbinding.

  Apart van elkaar:

  Als het echt even lastig gaat kunnen jullie er ook voor kiezen om in eerste instantie allebei apart te komen. Wij kunnen op deze manier ook tussen jullie bemiddelen. Eventueel kunnen jullie later wel samen bij elkaar gaan zitten. Maar soms is dit niet nodig en kunnen alle afspraken ook op deze manier na tevredenheid van jullie, beide op papier worden gezet.

  Exscheiding

  Bel ons:

  (06) 15 36 59 73

  Stuur ons een mail:

  info@exscheiding.nl

  Bezoekadres:

  Spoorstraat 55
  5831 CJ Boxmeer

  Openingstijden

  Voor al uw vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op:

  Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur

  pand exscheiding-min

  Reviews over Exscheiding

  Wij van Exscheiding doen er er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Door onze persoonlijke ervaringen maakt dat mensen zich bij ons vertrouwd en geholpen voelen.

  J. de Boer

  Wij hebben een kennismakingsrondje gedaan bij meerdere mediators. Maar Ex-scheiding stak er met kop en schouders bovenuit. Niet alleen is het kindprogramma wat ze draaiend onderscheidend, waar we het meest over te spreken zijn is het financiële gedeelte. Deze twee mensen waren in staat ons gelijkwaardig te scheiden. Als we dit ergens anders hadden gedaan, had ik als man, waarschijnlijk nu een financieel probleem gehad. kortom een aanrader met een hoofdletter!

  C. Schoen

  Deze mensen hebben echt passie in hun vak. Een vak dat ze heel goed verstaan. Wij waren al jaren uit elkaar en hadden veel ruzie achter de rug. In een paar sessies hadden ze onze pijnpunten boven tafel en konden we eindelijk op goede voet verder. We komen nu zelfs bij elkaar op de verjaardag. Ik ben Richard en Saskia meer dan dankbaar, voor hun tomeloze inzet en dat stapje extra dat ze voor ons wilde zetten.

  Karen P.

  Richard en Saskia zijn in één woord geweldig! Ze zijn emphatisch, maar weten tegelijkertijd het hoofd koel te houden zodat alles wat aan bod moet komen ook aan bod komt. Ze luisteren, denken mee en komen met werkbare ideeën. Wij zijn méér dan tevreden en bevelen Richard en Saskia dan ook van harte aan!