Reviews

Reviews over Exscheiding

Wij van Exscheiding vinden onze klanttevredenheid heel belangrijk. Wij zullen er na streven dat jij en je partner tevreden zijn na onze afspraken. Heeft u nog twijfels? Lees dan gerust onze reviews door met ervaringen over Exscheiding.

Probeer een gratis kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Jullie kunnen na dit gesprek een keuze maken of jullie met ons de scheiding willen regelen.

Onze praktijk zit in een mooi monumentaal herenhuisje. Parkeren kan in de straat of bij de Lidl of bij het station. Wij hebben geen grote reclameuitingen op het pand staan. Dit is wel zo discreet en dat voelt veilig.

Onze klantreviews

J. de Boer

Wij hebben een kennismakingsrondje gedaan bij meerdere mediators. Maar Ex-scheiding stak er met kop en schouders bovenuit. Niet alleen is het kindprogramma wat ze draaiend onderscheidend, waar we het meest over te spreken zijn is het financiële gedeelte. Deze twee mensen waren in staat ons gelijkwaardig te scheiden. Als we dit ergens anders hadden gedaan, had ik als man, waarschijnlijk nu een financieel probleem gehad. kortom een aanrader met een hoofdletter!

C. Schoen

Deze mensen hebben echt passie in hun vak. Een vak dat ze heel goed verstaan. Wij waren al jaren uit elkaar en hadden veel ruzie achter de rug. In een paar sessies hadden ze onze pijnpunten boven tafel en konden we eindelijk op goede voet verder. We komen nu zelfs bij elkaar op de verjaardag. Ik ben Richard en Saskia meer dan dankbaar, voor hun tomeloze inzet en dat stapje extra dat ze voor ons wilde zetten.

Karen P.

Richard en Saskia zijn in één woord geweldig! Ze zijn emphatisch, maar weten tegelijkertijd het hoofd koel te houden zodat alles wat aan bod moet komen ook aan bod komt. Ze luisteren, denken mee en komen met werkbare ideeën. Wij zijn méér dan tevreden en bevelen Richard en Saskia dan ook van harte aan!

C. Schoenmakers

Met zowel een man als een vrouw aan tafel ben je naar mijn idee zeker van evenwichtige expertise. Hoe fijn is een dergelijk evenwicht in gecompliceerde situaties, waarin alle betrokken partijen gebaat zijn in het zsm vinden van een nieuwe balans.

H. Kruijk

Prettige sfeer en er wordt goed geluisterd naar de wensen van beide partijen. We zijn erg goed geholpen en goed door onze scheiding heen gekomen.

C. Jansen

Het advies dat ik ontving was helder en constructief. Fijn om met zowel een vrouwelijke en mannelijke mediator te kunnen sparren.

A. Allegra

Door de eerlijke adviezen heb ik mijn relatie kunnen redden. Ik ben ze dankbaar rest van mijn leven!

G. Van Oorschot

Omdat het echtpaar empatisch is.

J. Zitman

Fijn stel, neemt de tijd voor je.