Mediation in verschillende plaatsen

Bij onze mediation diensten bieden we professionele en empathische ondersteuning voor mensen die te maken hebben met conflicten en echtscheidingen. We zijn er trots op dat we mediation hebben mogen aanbieden in verschillende plaatsen in Nederland, waardoor we gemakkelijk toegankelijk zijn voor mensen in onze regio. Hier is een overzicht van de plaatsen waar we momenteel mediation diensten aanbieden:

Uw woonplaats niet in het bovenstaande overzicht?

Als u uw woonplaats niet in het bovenstaande overzicht ziet staan, maakt u zich dan geen zorgen. We streven ernaar om zo veel mogelijk mensen te helpen en zijn mogelijk in staat om ook in uw omgeving mediation diensten te verlenen. Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor u. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Afstand hoeft geen belemmering te zijn

Dankzij de vooruitgang in communicatietechnologie hoeft afstand geen belemmering meer te zijn voor het volgen van een mediation traject. Door gebruik te maken van online vergadertools zoals Zoom of Microsoft Teams kunnen we een groot deel van het traject op afstand faciliteren.

Een online meeting biedt diverse voordelen, zoals flexibiliteit in tijd en locatie, waardoor het gemakkelijker wordt om afspraken in te plannen die voor alle betrokken partijen uitkomen. Bovendien kunnen deelnemers in hun vertrouwde omgeving blijven, wat kan bijdragen aan een gevoel van veiligheid en comfort tijdens het mediation proces.

Tijdens een online mediation gesprek behandelen we dezelfde onderwerpen en volgen we dezelfde procedures als bij een fysieke bijeenkomst. Onze professionele mediators zorgen ervoor dat het gesprek gestructureerd en productief verloopt, zodat alle partijen de kans krijgen om hun standpunten en behoeften duidelijk te maken.

Mocht het nodig zijn om bepaalde zaken face-to-face te bespreken, dan kan er altijd een fysieke bijeenkomst worden georganiseerd op een locatie die voor alle betrokkenen geschikt is. Het belangrijkste is om tot een bevredigende oplossing te komen die aan de behoeften en verwachtingen van alle partijen voldoet.

Kortom, met online mediation kunnen we u ook van dienst zijn als uw locatie niet in ons overzicht van plaatsen wordt vermeld. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden van online mediation en hoe dit voor uw situatie zou kunnen werken.