Maike Rademakers

Mijn naam is Maike Rademakers, 40 jaar en woon in Gemert.
Ik ben getrouwd, trotse moeder van 3 kinderen en zelf kind van gescheiden ouders.

Het onderwerp scheiden is op jonge leeftijd als een rode draad door mijn leven gegaan. Door mijn eigen ervaring als kind van gescheiden ouders ken ik hobbels en struggles die het met zich meebrengt voor zowel ouders als kinderen. Ik weet hoe het is als je ouders gescheiden zijn maar ook als ze een nieuwe partner krijgen. Dit is erg helpend in mijn begeleiding waarbij ik je inzicht en beleving kan geven. Want hoe is het nu écht?

Ik ben pedagoog, heb Omgangskunde gestudeerd, ben Zandkastelen- en jongerencoach en gecertificeerd mediator.  Tijdens deze opleiding kwam ik er nog meer achter dat mijn hart echt ligt bij het kind in scheidingssituaties.  En daar heb ik jou als ouder voor nodig.

Want afscheid nemen van een vertrouwd thuis en omgaan met een nieuwe situatie, maakt dat een scheiding veel van kinderen vraagt. Ik weet dat ouders het beste willen voor hun kinderen maar ik zie ook dat dit niet altijd even gemakkelijk is wat ik ook zo begrijp.

Mijn begeleiding laat je een andere mindset krijgen over een situatie die je niet altijd kunt veranderen. Ouders vinden het prettig dat ik rustig, geduldig en zonder oordeel naar ze luister. Ik stel je vragen, spiegel je en laat je de deur uit gaan waarbij je direct voelt dat je verder kunt. In mijn begeleiding sta ik voor begrip, vertrouwelijkheid, integriteit met een vleugje humor. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak en vertrouwd voelt. Want dat is de basis voor échte openheid en groei.

Maike

Pedagogisch coach

Telefoonnummer
06-47124077
Social Media
Contact