Mediation bij echtscheiding Vianen

Liefdevol uit elkaar in Vianen

Jullie hebben besloten om te gaan scheiden. Dat willen jullie wel doen zoals het hoort: zonder vechtscheiding. Daar komen veel vragen bij kijken:

 • Hoe zit het met de financiële zaken?
 • Op welke manieren kan je een scheiding verzorgen?
 • Hoe zorgen jullie ervoor dat de kinderen niet de dupe zijn?

Je kan natuurlijk kiezen voor een online scheiding, of met advocaten. Bij een online scheiding is er weinig ruimte voor bemiddeling, omdat er simpelweg geen bemiddelaar is. En advocaten kosten veel geld. Gelukkig voor jullie is er een middenweg: mediation.
Bij mediation is er een tussenpersoon, waarbij je voordeliger uit bent dan met een advocaat. De mediator hoort beide kanten van het verhaal aan en staat onafhankelijk en onpartijdig tussen jullie in. Exscheiding helpt jullie met vertrouwen aan een nieuwe toekomst. Voor jullie, en voor jullie kinderen.

 • Een man én vrouw als mediator
 • Scheidingsspecialisten met persoonlijke ervaring
 • Onafhankelijk en onpartijdig
 • Uw kinderen staan centraal
 • Voordeliger dan advocaten
Hulp bij scheiding

Jullie kinderen zijn het belangrijkste

Wij zijn Richard en Saskia. Beiden ouders en zelf ook gescheiden. Niets in ons leven is belangrijker dan onze kinderen. Dat geldt voor jullie ook, toch? Zet daarom jullie kinderen centraal. Wij helpen jullie om alle randzaken van de scheiding positief uit te laten pakken voor jullie kinderen. Denk aan:

 • Co-ouderschap
 • Omgangsregelingen
 • Financiële zaken

Hiermee leggen we de basis voor een stabiel leven zonder elkaar, met de juiste verdeelsleutel en goede, duidelijke afspraken.

Mediation door ervaringsdeskundigen

Omdat we zelf ook gescheiden zijn, weten we als geen ander hoe jullie je nu voelen. Een scheiding is een zware periode, maar wij weten als geen ander dat het altijd goedkomt. Tenminste, als de scheiding liefdevol verloopt. Door onze gesprekken met jullie vinden we samen de weg om in goede harmonie uit elkaar te gaan.

Altijd een mannelijk en vrouwelijk luisterend oor

Deze gesprekken voeren wij altijd samen. In de praktijk blijkt het gevoelig te liggen als de mediator mannelijk is, of juist vrouwelijk. Dit geeft aan de man of vrouw van het stel het gevoel dat zij in de minderheid zijn. Bij ons vinden jullie zowel een mannelijk als vrouwelijk luisterend oor.

Dit kost een mediator bij Exscheiding

Je kunt kiezen uit 2 tarieven: een totaalpakket, en een tarief per uur. Welke het beste bij jullie past is afhankelijk van de situatie. Vraag ons ernaar, en wij zullen jullie eerlijk adviseren welk pakket voor jullie de juiste is.

Het Exscheiding-totaalpakket

Daarvoor krijgen jullie:

 • Maximaal 6/7 gesprekken
 • Een kind-gesprek
 • Een nazorg-gesprek

Jullie worden dus voor, tijdens én na de scheiding bijgestaan door ons. Het totaalpakket is het meest geschikt als jullie er samen niet uitkomen. Jullie zijn minder geld kwijt dan wanneer je voor advocaten kiest. Omdat jullie dan beiden een advocaat nemen, kost dat rond de €299,- per uur. En je weet pas wat het kost als je de rekening krijgt. Bij ons weet je van tevoren wel waar je aan toe bent. Dus geen verassingen achteraf.

Tarief per uur

Komen jullie er samen wel uit, maar wil je toch nog wat hulp hebben? Kies dan voor mediation per uur. Wij rekenen een uurtarief van €181,50 per uur. Daarvoor krijgen jullie 2 scheidingsspecialisten tot jullie beschikking. Dat maakt ons meer dan 50% voordeliger dan de gemiddelde advocaat.

Vol goede moed de toekomst in

Als scheidingsspecialisten zorgen we ervoor dat jullie na de scheiding in goede harmonie gaan scheiden. Als individuen krijgen jullie beide een gelijkwaardige basis om aan jullie nieuwe leven te beginnen. Zo voorkom je ruzies na de scheiding. Jullie kinderen zullen jullie daar eeuwig dankbaar voor zijn. Bel voor meer informatie naar 06-15365973, of vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Scheidingsspecialisten in de omgeving van Vianen

Er gaat al genoeg tijd en energie zitten in uit elkaar gaan. Dan wil je liefst een bemiddelaar die in de buurt zit. Dat is Exscheiding. Jullie kunnen kiezen om af te spreken in ons kantoor of bij jullie thuis in Vianen. Net waar jullie je prettig bij voelen.

Informatie over kosten Gesprek aanvragen
Scheiding & Mediation